etw

9911 Business

Just another SeoBureau site

7 vragen die verhuurbedrijven zich moeten stellen voordat ze een nieuwe mobiele compressor kopenDoe een gratis consultatie met een van onze experts
Hoe kiest u de beste compressor voor uw verhuurvloot?
Heeft u een eigen verhuurbedrijf voor materieel en moet u beslissen welke compressor u in uw vloot opneemt? Of misschien bent u voor uw eigen bedrijf vaak afhankelijk van huurapparatuur en wilt u weten waar u op moet letten. In beide gevallen moet u zich ervan bewust zijn dat niet alle mobiele compressoren even geschikt zijn om te verhuren.

Atlas Copco compressoren

Uw winstgevendheid kan ook profiteren van de keuze van de juiste compressor: ga voor het model waarmee u de meeste benutting kunt krijgen tegen de beste huurprijs. Dit zijn 7 vragen die u moet stellen voordat u de volgende compressor voor uw verhuurvloot kiest.

1. Wat is de potentiële bezettingsgraad van de compressor?
2. Is de compressor gemakkelijk te bedienen?
3. Hoe digitaal is uw compressor?
4. Is uw compressor echt mobiel?
5. Bent u klaar voor de veranderende emissienormen?
6. Hoe snel kunt u uw compressor onderhouden?
7. Wat is de doorverkoopwaarde van uw compressor?

Een compressor die op verschillende drukinstellingen kan draaien, kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Het resultaat is een hogere bezettingsgraad van uw machine, wat een kleinere investering, een kleiner machinepark en een sneller rendement op uw investering betekent.

Dus in plaats van uw werf vol te zetten met een compressor van 10 bar, 12 bar en 14 bar, kunt u één model kopen dat al deze drukken aankan en dat zandstraalbedrijf en die klant helpen met handgereedschap dat op 8 bar werkt.

Veel compressoren op de markt hebben een dubbele druk, wat betekent dat u kunt schakelen tussen twee voorinstellingen. Maar de meer geavanceerde compressoren hebben een elektronische drukregeling, waarbij de operator gemakkelijk de vereiste druk kan instellen in de onboard controller van de compressor. En dat brengt ons bij het volgende punt.

Uw huurcompressor zal door verschillende mensen worden bediend, dus hij moet eenvoudig op te stellen en veilig te bedienen zijn. Probeer de regelaars van de compressoren die u overweegt uit, controleer op bedieningsgemak en duurzaamheid.

Aan de andere kant moet de controller uw compressor beschermen tegen misbruik. Geavanceerde instellingen en histogrammen mogen niet toegankelijk zijn zonder een onderhoudssleutel, om te voorkomen dat uw verhuurklanten knoeien met de kerninstellingen van de machine.

Of u nu aan kleine aannemers verhuurt of grootschalige olie- en gasprojecten ondersteunt, de zorgvuldige samenstelling van uw compressorpark is van invloed op uw investeringskosten, bezettingsgraad en uiteindelijk op het rendement van uw investering. Maar als u nog verder denkt dan deze financiële overwegingen, dan zijn de kwaliteit en betrouwbaarheid van de apparatuur die u aanbiedt ook van invloed op uw naam en reputatie. De beste manier om uitstekende service te bieden aan uw verhuurklanten, is te kiezen voor een compressorleverancier die hetzelfde doet.

Meer informatie over:
De druk instellen in de Xc2003-regelaar
Elektronische drukregeling
Ik wil meer weten over elektronische drukregeling.

Atlas Copco compressoren, generatoren, waterpompen of lichtmasten gezocht? Dan ben je hier bij Fimatec aan het het juiste adres!